Nyhed 26 september, 2021

Nyhed: Få en gratis bog i din lokale boghandel

Verdensbogugen
Fra på lørdag den 25. september og en uge frem kan alle børn, som selv møder op i en boghandel, få et gratis eksemplar af den danske forfatter, Kim Aces bog, Geminiforbandelsen.

Boghandlerforeningen arrangerer igen i år en ugelang indsats for børns læsning. “Verdensbogugen” handler om de 9-12-åriges lystlæsning, dvs. læsning drevet af lyst og interesser – ikke skolearbejde eller lektier.

“Børns læsning er i strid konkurrence med sociale medier, videospil og streaming. Men læsning hjælper faktisk børn med at danne deres egen identitet, skærper deres evne til at fokusere og fordybe sig og giver lidt ro i en travl hverdag”, står der bl.a. på Boghandlerforeningens hjemmeside.

Begivenheden er et samarbejde mellem den amerikanske forfatter, Kim Ace, forlaget Carlsen, Clemenstrykkeriet og har DBK som hovedsponsor. På Saxo.com og Bog-ide.dk kan bogen i øvrigt gratis downloades som lydbog i hele ugen.

Geminiforbandelsen er første bind i en ny serie, der handler om venskab og foregår i en verden fuld af magi, eventyr, ondskab og hemmeligheder.